Reserveer nu

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Maandag gesloten.

Buffel ASADO - Zondag 7 Juli & 18 Aug.

zondag 7 juLi & 18 Augustus - Buffel Asado BBQ

Op de eerste en laatste zondag van de zomervakantie kunnen de carnivoren onder ons hun hart ophalen, want dan staat de Buffel Asado op het programma; het Bestse Barbecuefestijn van het jaar.

Op deze dag gaat Koen helemaal los achter zijn ‘a la parilla’ en neemt hij iedereen mee naar Zuid-Amerika. Van 17.00 tot 23.00 uur kun je op het evenemententerrein achter het restaurant dan ook genieten van drankjes, hapjes, grote stukken vlees en natuurlijk vooral van goed gezelschap. Al zul je voor dat laatste ook zelf moeten zorgen.

Wat is dat nou eigenlijk een ‘Asado’?
In Argentinië is Asado een begrip met twee betekenissen. Aan de ene kant is het een typisch Argentijnse barbecue, maar aan de andere kant is het vooral ook een sociaal evenement. Omdat er vooral grote stukken vlees op de ‘Asado a la parilla’ (een grillplaat boven een vuur dat is aangemaakt met behulp van houtskool) worden gelegd, kan het wat langer duren voordat bepaalde stukken klaar zijn om gegeten te worden. En dat vormt natuurlijk een ideaal moment om eens lekker bij te kletsen met familie en vrienden, mooie herinneringen op te halen, samen te lachen en gewoon te genieten van de goede dingen van het leven.

Buffel Logo onderregel

nlendeites

Grill & Wijnbar De Buffel - Oirschotseweg 108 - 5684 NL  BEST - T: 0499 327221 - E: info@grillcafedebuffel.nl

Press enter to search

Reserveren of bellen

Reserveer nu

T: 0499 327221
Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Maandag gesloten.

endeites
Press enter to search