Reserveer nu

Openingtijden:
Di - Do van 16:00 uur tot 23:00 uur.
Vr - Zo van 14:00 uur tot 00:00 uur.
Maandag gesloten.

Gratis Buffelpas

Spaar mee voor mooie nieuwe Buffelmomenten

Of je nu gaat lunchen, een etentje hebt met vrienden of familie of lekker gaat borrelen; bij elke euro die je bij De Buffel besteedt, krijg je van ons een spaarpunt cadeau. En daar kun je vervolgens weer hele leuke dingen voor doen. Meld je dus snel aan en spaar mee!

Meld je direct aan:

Begin meteen met sparen

Bestel je Buffelpas online en je kunt hem meteen downloaden. Zet hem op je smartphone en laat bij elk bezoek aan De Buffel je pas aan de kassa scannen. Jouw persoonlijke acties komen dan direct in beeld.

Lees meer

Spaarpunten verzilveren

Als je afrekent, spaar je direct zogenaamde Buffels. Heb je er 50 of meer? Dan krijg je bij binnenkomst automatisch een seintje welke lekkere acties er voor jou klaarstaan. Je bepaalt zelf wanneer je ze verzilvert.

Lees meer

Waar kun je voor sparen?

Voor 50 punten heb je al een kopje koffie, thee of cappuccino. Maar je kunt ook gaan voor het grotere werk. Een gratis lunch, borrelplank of diner bijvoorbeeld. Of wat te denken van een BBQ voor 10!

Lees meer

Spaar met een plastic pas

Spaar je liever met een fysieke pas? Dat kan natuurlijk ook. Deze is gratis in ons restaurant af te halen. Wij registreren jouw persoonlijke gegevens, zodat je direct kunt profiteren van alle voordelen.

Lees meer

Een cadeautje voor de jarig job

Onze vaste gasten zetten we graag in het zonnetje. En zeker als je jarig bent. Daarom trakteren we jou in de week van je verjaardag op een hoofdgerecht naar keuze. Vergeet niet om je ID mee te nemen!

Lees meer

Gratis Buffel Asado t.w.v. € 34,50

Heb je 250 Buffels of meer gespaard? Dan ben je helemaal gratis en voor niks welkom op onze jaarlijkse Buffel Asado. Het Bestse Barbecuefestijn van het jaar, met drankjes, grote stukken vlees en meer lekkers.

Lees meer

Buffel Logo onderregel

nlendeites

Grill & Wijnbar De Buffel - Oirschotseweg 108 - 5684 NL  BEST - T: 0499 327221 - E: info@grillcafedebuffel.nl

Press enter to search

Reserveren of bellen

Reserveer nu

T: 0499 327221
Openingtijden: Di - Do van 16:00 uur tot 23:00 uur. Vr - Zo van 14:00 uur tot 00:00 uur.  Maandag gesloten.

endeites
Press enter to search