VANAF NU HEBBEN WE EEN AFHAALMENU

Donderdag tot en met zondag af te halen tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Minimaal een uur van te voren bestellen.

BEKIJK HIER ONS TAKE AWAY MENU

Bel ons op 0499 327221 voor je bestelling.

Dineren

DE KEUKEN - PUUR ZONDER POESPAS

De Buffel staat voor puur eten zonder poespas. Gemaakt met liefde voor het vak en eerlijke ingrediënten. Mooie stukken vlees, kip, dagverse vis en groenten. Met een vleugje Argentijnse invloeden, een snufje uit de Aziatische keuken en een mespunt Spaanse en Italiaanse smaken. Indien de kwaliteit dat toelaat dicht bij huis gekocht en seizoensgebonden. Bereid tot mooie gerechten. Voor omnivoren, carnivoren en herbivoren. Maar vooral voor iedereen die waarde hecht aan pure smaken.

DE GRILL - KOKEN ZONDER VUUR

Zuid-Amerika meets Azië in het hart van onze zaak. Hier staat onze trots. Een unieke grill die de Argentijnse parrilla combineert met de robata uit Japan. En met Mediterrane invloeden zoals je van ons gewend bent. Zonder hout en gas, maar een 100% electric lava-grill en daarmee duurzaam. Speciaal ontwikkeld in samenwerking met Rosval en het toonaangevende Heidebrenner. Met smaken die je doen verbazen: puur, eerlijk en gezonder, omdat er geen fijnstof ronddwarrelt. Zo zet je al je zintuigen op scherp.

ROBATA - DE PAREL UIT HET OOSTEN

Sushi is inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland. En ook teppanyaki heeft met succes zijn weg gevonden naar het westen. Maar er is inmiddels ook een nieuwe sterspeler onderweg uit het land van de rijzende zon: robatayaki, kortweg ‘robata’ genoemd. Een techniek waarbij we een unieke grill gebruiken om op te bakken. Vlees, vis, schaal- en schelpdieren, groenten en gevogelte. En dat alles aan een spies geregen. ‘Itadakimasu’, zou men in Japan zeggen. Wij zeggen gewoon genieten!

HET FOODLAB -
SPEELKAMER VOOR NIEUWE PRODUCTEN

Ontdek het Foodlab. Een ontwikkelkamer voorzien van de allernieuwste hightech apparatuur. Met ruimte voor allerlei hippe termen zoals sous vide-cooking, self cooking en vario cooking. We ontwikkelen hier onze recepturen. We proberen, maken fouten, slaan de plank mis, om vervolgens weer van voren af aan te beginnen, net zo lang totdat we tevreden zijn. En omdat we alles in eigen huis hebben, kunnen we efficiënter inkopen en producten langer goed houden. Voor minder verpakkingen en het voorkomen van dure en schadelijke kilometers.

Bewaren

Bewaren

-De Buffel Best - Dorpsplein 28 - 5683 GA - BEST -
T: 0499 327221 - E: info@grillcafedebuffel.nl

Press enter to search
endeites