VANAF NU HEBBEN WE EEN AFHAALMENU

Donderdag tot en met zondag af te halen tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Minimaal een uur van te voren bestellen.

BEKIJK HIER ONS TAKE AWAY MENU

Bel ons op 0499 327221 voor je bestelling.

Lunchen bij De Buffel - Zakelijk of privé

TOAST - PINXTOS MAAR DAN ANDERS

Toast op de kaart? Dat klinkt misschien niet heel erg sensationeel, maar is het wel. De basis is altijd hetzelfde: krakend verse toast. Gemaakt in samenwerking met Desemenzo, in de varianten stevig bruin, wit en brioche. Als geroosterde boterham lekker bij het ontbijt, de lunch, maar ook als borrelhapje of starter. Rijk belegd met de mooiste kwaliteitsingrediënten: kalf, ossenhaas, en koningsvis, maar ook tomaat en verse burrata, champignons en ei in alle varianten. En als er niet zo’n handig prikkertje in zou zitten, zou je je vingers erbij aflikken.

ROBATA - DE PAREL UIT HET OOSTEN

Sushi is inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland. En ook teppanyaki heeft met succes zijn weg gevonden naar het westen. Maar er is inmiddels ook een nieuwe sterspeler onderweg uit het land van de rijzende zon: robatayaki, kortweg ‘robata’ genoemd. Een techniek waarbij we een unieke grill gebruiken om op te bakken. Vlees, vis, schaal- en schelpdieren, groenten en gevogelte. En dat alles aan een spies geregen. ‘Itadakimasu’, zou men in Japan zeggen. Wij zeggen gewoon genieten!

ESPRESSOBAR - KOFFIE, KOEK EN CAKE

Een pittige espresso, een lekkere latte of een schuimige cappuccino? Aan onze koffiebar beleef je koffie in zijn puurste vorm. Gemaakt van de hoogwaardige bonen van Catunambú, een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van bonen. Toch liever thee? Geen probleem natuurlijk! Zwart, wit en groen, met verse blaadjes of zonder. En natuurlijk geserveerd met een oer-Hollands plakje cake of koekje van eigen deeg erbij. Elke ochtend met liefde vers voor je gebakken.

 

-De Buffel Best - Dorpsplein 28 - 5683 GA - BEST -
T: 0499 327221 - E: info@grillcafedebuffel.nl

Press enter to search

Reserveren of bellen

T: 0499 327221
Openingtijden: Dagelijks van 09:00 uur tot 00:00 uur.  

endeites